Tillbehör

SOLSYSTEMET har ett brett utbud av betalsystem, solarierör, ansiktslampor, solkräm, desinfektionsmedel och andra tillbehör.

Läs mer under varje flik här nedan!


 • BETALSYSTEM

  Vi arbetar med ett betalsystem från det tyska företaget Holtkamp. Betalsystemet består av en Duo-box som vanligtvis placeras utanför vardera solbås. Där kan kunden betala sin solning med mynt eller chipkort. Chipkortet köps och laddas på i växelautomaten som även växlar sedlar till mynt. Hela systemet har en egen identitet vilket innebär att chipkortet som köps på en anläggning inte fungerar på någon annan anläggning - såvida inte det är samma ägare och man önskar samma identitet. Chipkortet är mycket bra ur marknadsföringssynpunkt i och med det personliga trycket man väljer på sina kort och alla kampanjer man kan utföra tack vare dessa.

 • ORIGINALRÖR

  Vi arbetar enbart med Originalrör och Originallampor från Ergoline. Detta för att vi vet vikten av att kvalitétssäkra din anläggning.
  Det finns en mängd olika rör på marknaden idag och det är enkelt att hitta ett godkänt rör till sitt solarie genom att titta på X och Y-koderna.
  I detta skede är det lätt att stirra sig blind på prislappen och glömma bort att man faktiskt får det man betalar för. Konkurrensen är hård när det kommer till rör idag och de låga priserna samt låga kvalitén på dessa rör har i många fall lett till att anläggningen tappat kunder.

  Därför är vi stolta över att enbart arbeta med just Originalrör och Originallampor från Ergoline - för en trygg fortsatt investering i ditt Ergolinesolarie.

 • SOLKRÄM

  Vi är agent för det världsledande solkrämsmärket Australian Gold. Kontakta en säljare för mer information.

 • AQUA FRESH/AROMA

  Funktionen Aqua Fresh och Aroma är funktioner som finns i nästan alla våra modeller - som standard eller som tillval. Aqua Fresh svalkar solkunden med en fin dusch under solningen samtidigt som Aroma-terapin sprider avslappnande dofter i solariet.
  Efter varje solkund sprids en så kallad kabin-doft, så det alltid luktar fräscht till nästa solkund.

 • ÖGONSKYDD

  Hos oss köper du alltid, enligt Miljö & Hälsa, godkända ögonskydd. Ögonskydden ligger parvis i en ask som passar lika bra att sälja i varuautomaten som över disk. Ligger förpackade om 12 par i en låda, 4 olika färger.

 • SNÄPPRAMAR

  Snäppramen är en snygg och stilren ram i aluminium som dessutom är väldigt enkel att hantera. Man skruvar upp ramen på väggen och sedan byter man enkelt innehåll tack vare snäppfunktionen. Finns i storlekarna; B1, B2, A3, A4 och A5.

 • RENGÖRING

  Hos oss finner Du endast desinfektionsmedel som är speciellt framtaget för Solariebruk. Finns i dunk om 5 L samt flaska om 1 L.